Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.



Love, live and scrap…That’s all what it takes!




Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en Belgiƫ. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

Powered By Blogger
scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

vrijdag 20 januari 2012

Workshop houten lijst



Beste Bloggers,

we krijgen veel aanvragen voor een workshop voor de houten lijst. We willen hier dan ook werk van gaan maken en een inventarisatie maken voor de aantal aanmeldingen. De kosten voor de workshop zullen zijn: €50 dit is inclusief lunch en drankjes. Het enige wat we vragen is om eigen materialen mee te nemen als: snijmes, werkmat, eventueel lijm, en dat soort zaken. Voor de rest zorgen wij voor de bloemetjes, gebruik van ponsen, houten lijst, etc....

stuur een mailtje naar: scrapsjop@gmail.com

Van daar uit gaan wij een datum prikken. We denken zelf aan zaterdag 4 februari 2012 van 10:00 tot 16:00. Wij hebben het beleid van afgemaakte werkjes, dus het is hard bikkelen!

Groetjes,

Scrapsjop

Geen opmerkingen: