Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.Love, live and scrap…That’s all what it takes!Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en België. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

zondag 1 juli 2012

Beginnersfoutje....oeps!Beste Bloggers,

vandaag was het een drukke dag! De workshop Olde Curiosity van Marga zit erop en iedereen moest hard werken. Toch ging iedereen met een " big smile" naar huis. Dus Marga, Bedankt! Ook hebben we goede tips mogen ontvangen van de deelnemers en van het winkelend publiek. Hierbij wil ik dus eigenlijk zeggen: ook wij leren nog elke dag en daarom zijn tips altijd van harte welkom.

Vaak ben ik dan ook op zoek naar iets nieuws. Bijvoorbeeld om onze blog onder de aandacht te brengen, dus ik dacht...een give away! Een heel goed idee, maar dan moet je wel snappen hoe zoiets werkt...En ja hoor, we hebben twee winnaars in plaats van één!

De lucky ones are:

Lisetta en Liesbeth!!

Gefeliciteerd meiden en ik heb jullie adres inmiddels al binnen, dus het wordt naar jullie opgestuurd.

Maar.....aankomende week zijn er weer nieuwe kansen, dus doe weer mee en bij 100 volgers doen we weer een leuke give away. Deze zet ik er van de week op en zal ik even rustig en de duidelijk uitleggen hoe u kans kunt maken op de give away.

O ja, ik dacht de blog leuk te kunnen pimpen, maar de roze letters en lettertype mistral zijn moeilijk leesbaar, dus gewoon lekker weer ouderwets standaard Arial. Deze gouden tip kreeg ik vandaag in de winkel! En daar ben ik nou blij mee. Mensen die met je meedenken, dus bij deze bedankt!

Komende week zal tevens de winnaar van de Wall of Fame bekend worden gemaakt! En zal ik nog meer dingetjes publiceren, zoals nieuwe workshops, artikelen en nog meer....Dus genoeg werk aan de winkel!

Scrapsjop (tsja, Scrapsjop hou ik toch echt roze ;-)

4 opmerkingen:

Lisetta zei

Kei leuk, ik ben er super blij mee, dank jullie wel!! Wat een mooie stempels!!

Liesbeth zei

Wat vervelend dat het niet helemaal goed is gegaan met je gave away.
Ik ben er wel erg blij mee hoor, helemaal mijn ding deze stempels.
Succes voor de volgende keer, ben ik toch weer van de partij, dankjewel.
gr. liesbeth
misschien nog een goede tip, je woordver. uitzetten, veel mensen haken af als ze dit moeten invullen!

Scrapsjop zei

Hai Liesbeth en Lisetta,

dank je wel voor jullie reacties. Liesbeth, wat moet ik precies uitzetten? Bedoel bij het invullen van de blauwe kikker?

Gr Bo

jolanda zei

gefeliciteerd dames