Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.



Love, live and scrap…That’s all what it takes!




Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en Belgiƫ. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

Powered By Blogger
scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

maandag 4 juni 2012

Workshop zaterdag 9 juni 10:00-16:00



Lieve Bloggers,

zaterdag 9 juni hebben wij de eerste workshop in onze winkel in Grave. De workshop is van 10:00-16:00 en is inclusief lunch en materialen. U dient zelf een mesje en/of schaar mee te brengen en lijm en/of (tacky)tape. Mocht u dit niet te hebben, dan hebben wij uiteraard zelf nog wel wat liggen.

De workshop is een houten lijst bewerken met gesso en perfect pearls. U dient zelf een foto mee te nemen en dan het liefst een (oude) zwart wit foto. Hieronder ziet u het voorbeeld. U kunt de lijst in een andere gewenste kleur maken met de kleuren die wij aanwezig zullen hebben. Via http://www.scrapsjop.nl/ kunt u onder het kopje workshops aanmelden voor de workshop. U kunt het bedrag in eens betalen (Ideal, het kan zijn dat u geen bevestiging krijgt, maar wij zullen een bevestiging via de mail sturen), maar in ieder geval dient u de helft voor donderdag 7 juni te hebben voldaan (wanneer u kiest voor overschrijven).



Scrapsjop

Geen opmerkingen: