Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.Love, live and scrap…That’s all what it takes!Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en Belgiƫ. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

maandag 11 april 2011

Hobbybeurs Alkmaar

Beste scrappers,


afgelopen weekend hebben we op een "klein" beursje gestaan in Alkmaar. Het was een gezellige beurs en nu willen we eigenlijk onder de mensen peilen of men behoefte heeft als wij op de hobbybeurs staan op 28 en 29 mei in Geleen. Wel zullen we dan vertegenwoordigd zijn met een beperkt assortiment dan dat men van ons gewend is. Dit heeft er mee te maken dat de afstand voor ons best ver is, maar als er belangstelling is dat wij komen, dan willen we zeker overwegen om hier te gaan staan.

Dus reageer even op dit bericht mocht je ons graag zien in Geleen op de hobbybeurs!

Groetjes,

Bojoura

Geen opmerkingen: