Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.Love, live and scrap…That’s all what it takes!Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en Belgiƫ. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

maandag 4 april 2011

Romantic Heart

Het is een lange tijd geleden dat ik op mijn eigen blog ben geweest, maar ik merk steeds meer dat men behoefte heeft aan leuke voorbeelden. Mijn voornemen is dan ook om wat actiever mijn blog bij te houden...Onze webshop is momenteel ook weer bijgewerkt en er zullen nog meerdere producten volgen.


Deze houten hart komt bij de Xenos vandaan. Hier zijn gebruikt: diverse bloemetjes van Prima Flowers, Tim Holtz Idea-ology, DCWV Mariposa en  frame van Melissa Frances.

Het papier van Mariposa is gescheurd en afgevijld met de priscion vile set van Basicgrey. Vervolgens zijn alle embellishments naar keuze opgeplakt. De grungeboard sleutel is bewerkt met embossing powder van Ranger (fine embossing powder gold).

Meerdere voorbeelden zullen nog volgen, maar dit is alvast een start....

Groetjes,

Bojoura


Geen opmerkingen: