Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.Love, live and scrap…That’s all what it takes!Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en Belgiƫ. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

woensdag 14 september 2011

Halloween Magic of OzSteeds meer in Nederland word er op 31 oktober Halloween gevierd. Graphic 45 heeft nu een prachtige lijn uitgebracht van de Magic of Oz in de stijl van Halloween. Hoewel ik geen foto's heb met Halloween thema, heb ik hieronder een voorbeeld van een doosje (Graphic 45) die je gezellig kunt neerzetten tijdens de Halloween of aan iemand kado kan doen.

Het papier is allemaal uitgesneden met een mesje. Gewoon vanuit de "losse" pols. Voor het overige zijn links en rechts wat Prima Flowers en stansen van Tim Holtz gebruikt.          
          
           Scrapsjop

Geen opmerkingen: