Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.Love, live and scrap…That’s all what it takes!Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en België. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

woensdag 14 september 2011

San Diego

Mini boekjes zijn altijd lastig om te maken. Je wilt zoveel mogelijk op één pagina kwijt. Mini boekjes zijn ook in allerlei varianten te verkrijgen. Vooral clear en canvas is lastig om je inspiratie op los te laten. Maar er is zoveel mogelijk! Je kunt de pagina embossen of bestempelen. Hieronder volgt een voorbeeld met een miniboekje van Prima Flowers.


          Scrapsjop

Geen opmerkingen: