Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.Love, live and scrap…That’s all what it takes!Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en Belgiƫ. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

vrijdag 4 november 2011

Libelle Winterfair Mechelen

Hallo Sjoppers,

Van 17 november tot en met 20 november staan wij op de Libelle winterfair in Mechelen. U bent vast gewend dat wij op de Kerst Creatief beurs staan in Mechelen. Eigenlijk is dat nog steeds zo, maar dan samen in combinatie met de Libelle Winterfair. Dus kortom een gezellige beurs om alvast heerlijk in de winter stemming te komen! Mocht u naar iets op zoek zijn of heeft u iets gezien in in onze webshop en wilt u dat we dit meebrengen naar Mechelen, stuur ons dan even een email.
Scrapsjop

Geen opmerkingen: