Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.Love, live and scrap…That’s all what it takes!Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en Belgiƫ. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

donderdag 1 december 2011

Bonjour Paris!

Hallo Scrappers,

het is alweer een tijdje geleden, maar ik hoop nu weer even wat meer tijd te hebben om te bloggen, scrappen en freubelen! In oktober zijn we er even tussenuit geweest naar Parijs. Toevallig kwam Kaisercraft met een prachtige serie uit....Bonjour! Hoe toevallig....Ik moest er dan ook meteen een voorbeeld mee maken. De lijst is nog steeds niet "af", maar daar hoop ik nu tijd voor te hebben.


De lijst is van MDF en heb ik gespoten met een verfspuitbus die je gewoon bij de doe het zelf zaak kunt kopen of bij de gespecialiseerde verfwinkels. Het papier is van Bonjour van Kaisercraft. Van het papier is de Eiffeltoren uitgeknipt en het achtergrond papier heb ik op maat geknipt, zodat het in de lijst past. Verder heb ik wat embellishments gebruikt van de Bonjour line, zoals stickers en rub-ons. De foto is geprint op speciaal canvas fotopapier. Dat geeft een nostalgisch effect. Het gipsen vogelstje is van de Shabby chic lijn van Prima Marketing.

De producten van Bonjour Kaisercraft zullen op korte termijn in de webshop staan van Scrapsjop.

Scrapsjop

Geen opmerkingen: