Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.Love, live and scrap…That’s all what it takes!Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en Belgiƫ. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

maandag 5 december 2011

Nieuw

Hallo bloggers,

langzaam aan probeer ik wat nieuwere artikelen in de webshop toe te voegen. We hebben dan ook een "Nieuw" knopje in de webshop. Hier vindt u alle nieuwe artikelen:

http://scrapsjop.nl/nieuw.html


Dit is een stuk gemakkelijker (al zeg ik het zelf). Ook vind je de nieuwe producten gewoon onder de merknamen of in de zoekbalk.

Kunt u niet hetgene vinden wat u zoekt....mail ons dan even via het contactformulier. Ook deze functioneert weer naar behoren.

Scrapsjop

Geen opmerkingen: