Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.Love, live and scrap…That’s all what it takes!Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en Belgi├ź. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

donderdag 1 december 2011

Je t' aime Paris....

Hallo Scrappers,

Nog even een voorbeeldje met het Bonjour papier van Kaisercraft en de embellsihments van Prima Marketing. Deze foto is een beetje geïnspireerd door de herfstkleuren, want de foto is genomen door de bladeren van een boom. Dat geeft de foto een beetje een herfstsfeer, dus vandaar ook de bruintinten in de bloemen.

Vaak neem ik een foto met het idee hoe ik deze wil gaan scrappen....eigenlijk te idioot, want ik ben zo meer bezig met hoe de foto te bewerken, dan het schieten van het plaatje zelf. Toen ik deze foto nam, had ik wel het idee van, dit zou zo een foto kunnen zijn uit een magazine. Ik heb me geconcentreerd op de Eiffeltoren, maar wilde ik iets extra's aan de foto toevoegen. Daarom heb ik deels de bladeren van de boom erbij gefotografeerd. Soms geeft zo'n detail iets extra's aan de foto. Iedereen heeft wel een foto van de Eiffeltoren, maar soms moet je even een mooi plekje opzoeken, waarbij je iets opvalt. Ik doe dat dan ook vaak. Soms is de achtergrond of voorgrond van een kiekje net zo bepalend. Of probeer bij een bezienswaardigheid niet de standaardpose van jezelf aan te nemen, maar doe iets geks of laat iets of imenad er een beetje uitspringen. Vervolgens kun je dan ook een beetje spelen met de lay-out.

            
              Scrapsjop

2 opmerkingen:

Debbie zei

hij is weer helemaal geweldig

Tina zei

leuk idee om op deze manier foto's te nemen en het resultaat mag er ook wezen het is een heel mooie LO geworden en ik vind de projecten die je maakt ook heel mooi.

Groetjes Tina