Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.



Love, live and scrap…That’s all what it takes!



Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en Belgiƫ. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

woensdag 1 augustus 2012

Drie dolle Scrapdagen



Beste Bloggers,

In de maand augustus bestaat Scrapsjop alweer 5 jaar en sinds juni 2012 zijn we uitgebreid naar een winkel. Daarom een reden voor een feestje. Speciaal voor deze gelegenheid gaan wij 3,4 en 5 augustus de drie dolle scrapdagen organiseren in de winkel in Grave met wel hele spectaculaire aanbiedingen. Benieuwd wat deze aanbiedingen zijn? Abonneer u op de nieuwsbrief in onze webshop (www.scrapsjop.nl) en houd uw email goed in de gaten, want van de week zullen we meer informatie verschaffen.

Tijdens deze drie dagen profiteert u van hoge kortingen op veel verschillende producten. Deze aanbiedingen zullen alleen in de winkel in Grave zijn, omdat het via de webshop niet bij te houden is qua voorraad. Daarnaast hebben we ook veel nieuwe artikelen binnen die in de winkel te vinden zijn. Op vrijdag 3 augustus zal er om deze reden geen cropavond zijn. Vanaf vrijdag 10 augustus bent u weer van harte welkom om in de avond te komen croppen.  

Dit betkent dus ook dat wij aankomende zondag 5 augustus koopzondag in de winkel hebben en dat we vanaf 12:00 geopend zijn.

Wij hopen u heel graag te zien in de winkel in Grave op 3,4 en 5 augustus!

Scrapsjop

Geen opmerkingen: