Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.Love, live and scrap…That’s all what it takes!Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en Belgiƫ. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

woensdag 15 augustus 2012

Nog enkele plaatsjes vrij....
Beste Bloggers,

we hebben nog enkele plaatsjes vrij voor de workshop aankomende zondag 19 augustus. De workshop zal worden gegeven door Manita Philipsen en de workshop duurt van 10:00-17:00

Tijdens deze workshop wordt er een chipboard album gemaakt met de papierlijn Yearography van Simple Stories.

Helaas, wil de computer niet naar me luisteren vandaag......., dus u moet het even doen met onderstaande foto's die de verkeerde kant op zijn gedraaid.....Ach, een beetje fantasie....U kunt de workshop boeken in de webshop, per email of per telefoon.

Aankomende zondag 19 augustus is de winkel in Grave overigens geopend en al vanaf 10:00. Er is tevens een erg leuk evenement in Grave, namelijk het Waterfestival, dus voor het hele gezin een leuk dagje uit!!
Scrapsjop

1 opmerking:

Sandra Martens zei

Gefeliciteerd met meer dan 100 volgers!
Gaat de candy er nu uit, of het ik de uitslag gemist?

Ik vind het hierboven trouwens mooi gescrapt!

Groetjes Sandra

P.S. Het zijn fijn zijn als je de woordverificatie uitzette, veel mensen vinden het vervelend (ik ook) en misschien dat daardoor minder mensen een reactie achterlaten.