Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.Love, live and scrap…That’s all what it takes!
Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en Belgiƫ. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

Powered By Blogger
scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

woensdag 9 januari 2013

Valentine's LetterboxBeste Bloggers,

er staat weer een erg leuke workshop online in de webshop. De workshop zal worden gegeven door Agnes en Carin (scrapkroam.blogspot.com). Samen met de dames  slag om een hartendoos te maken waarin u uw valentijskaarten, liefdesbrieven of dierbare herinneringen kunt bewaren. De workshop vindt plaats op 27 januari en is van 10:00-17:00. De workshop is inclusief lunch en materialen. Klik op onderstaande workshop om even een kijkje te nemen in de webshop.

Workshop Valentine's Letterbox 

Hopelijk tot ziens tijdens de workshop!

Scrapsjop

Geen opmerkingen: