Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.Love, live and scrap…That’s all what it takes!Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en Belgiƫ. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

zaterdag 12 januari 2013

Workshop Secret gift book zaterdag 19 januari
Beste Bloggers,

Tijdens deze workshop gaan we een doosje maken dat er buiten uit ziet als een boek. U kunt dit doosje gebruiken als een giftbox waarin u een leuke waardebon kunt doen of een klein cadeautje. Ook kan dit doosje gebruikt worden als een bewaardoos voor geheimen of kunt u er zelf nog een leuk album in maken. De workshop is inclusief materialen en drankjes.

U kunt via de webshop reserveren, via de email of u kunt ons telefonisch benaderen.


Scrapsjop

Geen opmerkingen: