Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.Love, live and scrap…That’s all what it takes!
Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en Belgiƫ. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

Powered By Blogger
scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

zaterdag 30 maart 2013

Artspecially, Creaweekend en openingstijden winkel in GraveBeste bloggers,

Volgende week is het zover, dan staan we op Artspecially in Zeist. Het leukste stempelevent van Nederland! We hebben weer een hoop mooie nieuwe artikelen op het gebied van stempelen. Tevens kunt u ons vinden op de Creaweekend in Rijswijk, maar wel met een beerkt assortiment. Dus mocht u iets speciaals willen hebben, dan horen wij dit graag van u via de email.

LET OP!! De winkel is gesloten op woensdag 3 april en van vrijdag 5 april tot en met zondag 7 april in verband met deelname aan Artspecially in Zeist en Creaweekend in Rijswijk. Bestellingen in de webshop worden na 7 april in behandeling genomen en verzonden.

Scrapsjop

Geen opmerkingen: