Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.Love, live and scrap…That’s all what it takes!
Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en Belgiƫ. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

Powered By Blogger
scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

maandag 18 maart 2013

Openingstijden winkel en deelname Knotsgekke Scrap- en kaartendagenBeste Bloggers,

vanaf donderdag 21 maart tot en met zaterdag 23 maart zijn wij aanwezig op de Knotsgekke scrap- en kaartendagen in Den Bosch. Vanwege deelname aan deze beurs zullen wij gesloten zijn van:
20 maart tot en met 23 maart in verband met deelname aan de Knotsgekke scrap- en kaartendagen in de Brabanthallen Den Bosch

Tijdens de beurs in Den Bosch hebben we veel nieuwe artikelen mee, dus kom ons bezoeken bij standnummer 175! Mocht u een bestelling willen ophalen in Den Bosch, dan is dit ook mogelijk. U kunt dit doorgeven via de email of een bestelling plaatsen in de webshop en dan kiezen voor ophalen. De nieuwe artikelen vindt u in de webshop onder NIEUW.

Scrapsjop

Geen opmerkingen: