Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.Love, live and scrap…That’s all what it takes!
Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en Belgiƫ. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

Powered By Blogger
scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

dinsdag 7 mei 2013

Update
Beste Bloggers,

in alle hectiek, drukte, misverstanden en teleurstellingen gooien we het roer om. Lang hebben we niks geplubiceerd, maar helaas hebben mensen ook voor een dichte deur gestaan bij de winkel. We hebben geprobeerd om op allerlei manieren kenbaar te maken dat we tijdens beurzen gesloten zijn. We vinden het jammer dat we mensen hebben moeten teleur stellen en dat is zeker nooit onze insteek geweest. Nu de rust is wedergekeerd hebben we een aantal zaken anders aangepakt. Dat is begonnen bij de openingstijden. Voortaan zullen we van woensdag middag (13:00) geopend zijn tot en met zaterdag. Daarnaast zijn we extra open op koopzondagen en speciale gelegenheden in Grave. Ook zijn we weer druk met het plannen van workshops. Inmiddels staan er weer twee op en komen er nog meer. Onder andere een travel journal en een planner. Bekijk hieronder ons aanbod.(klik op de link)

http://scrapsjop.nl/workshops.html

Scrapsjop

Geen opmerkingen: