Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.Love, live and scrap…That’s all what it takes!
Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en Belgiƫ. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

Powered By Blogger
scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

donderdag 9 mei 2013

Zondag 12 mei moederdag
Beste Bloggers,

Zondag 12 mei is het moederdag, dus alle reden om moeders in het zonnetje te zetten! Vrijdag 10 mei en zaterdag 11 mei ontvangt u maar liefst 12% korting op het gehele assortiment (aanbiedingen uitgezonderd). Zo bent u er zeker van dat u nog een mooi cadeau kunt kopen voor uw moeder of verwen uzelf als moeder!

Tevens ontvangt elke moeder bij besteding vanaf €30,00 een leuke clear stempel van Prima Flowers (uiteraard ontvangen ook de niet-moeders een gratis stempel)! Dus kom morgen of zaterdag gezellig even langs!

Scrapsjop

 

Geen opmerkingen: