Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.Love, live and scrap…That’s all what it takes!Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en België. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

zondag 14 augustus 2011

Mini cabinet

Doosjes, doosjes en....nog meer doosjes. Nooit zien we er wat in, maar toch is het grappig om het te bewerken en als een cadeau weg te geven. Dit doosje is bewerkt met stempels van Crafty individuals. Deze stempels zijn van een mooie gedetailleerde kwaliteit. Het doosje is bewerkt met dabber van Ranger, welke kleuren...tsja dat weet ik even niet meer, maar laat je creativiteit zijn gang gaan!

Alle stempels zijn gestempelt met archival inkt van Ranger. Vooral op clear is dit de beste stempelinkt. Bovenop het doosje is gestempelt, maar vervolgens met embossing poeder superfine van Ranger geëmbost. De stempels zijn met nibs en direct van het stempelkussen van distress ink ingekleurd. De tekst voorop de lades is gestemepld op een apart papiertje en vervolgens weer terug geplakt. Dit geeft een extra dimensie. De tekst is ook weer geëmbost. De zijkant met clear is gestempeld met archival inkt en ingekleurd met de refillable pen van Ranger en alcohol ink. De andere zijde is gestempeld met archival ink en ingekleurd met nibs en distress ink. De binnenkant van de lades zijn beplakt met papier.

              Scrapsjop

Geen opmerkingen: