Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.Love, live and scrap…That’s all what it takes!Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en België. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

maandag 15 augustus 2011

Sewing

Paspopjes, garen, naald en draad....tegenwoordig helemaal in! Maar ontzettend leuk om cadeau te geven. Aan de stand in Den Bosch is veel vraag geweest naar deze tray van Tim Holtz en voornamelijk naar de miniaturen. De miniaturen zijn uit onze privé collectie, maar graag geef ik even het adresje door waar ze te verkrijgen zijn:


Voor het overige kunt u terecht in onze webshop. Er zijn stempels gebruikt van Crafty Secrets en Hero arts. Papier is van Tim Holtz (lost and found) en Timeless van Kaisercraft.De flesjes zijn van Tim Holtz en de labels zijn stickers van 7Gypsies

Het paspopje is van Kaisercraft bewerkt met crackle paint van Ranger/Tim Holtz. Het garen labeltje is gestempeld met de stempel van Crafty Secrets.


              Scrapsjop

Geen opmerkingen: