Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.Love, live and scrap…That’s all what it takes!Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en Belgiƫ. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

maandag 15 augustus 2011

Relax

Nog een voorbeeld met sjablonen....soms wil je het net even anders. Vandaar dan ook deze houten lijst. Deze was helemaal onbewerkt, maar het magische middel gesso doet wonderen!

Na het bewerken met gesso heb ik een leuke sjabloon gepakt van Prima marketing en in het midden van de lijst geplaatst. Vervolgens met twee kleuren glimmer mist bewerkt. De rand is bewerkt met dezelfde sjabloon, maar dan met distress ink broken china en hier en daar een accent met de distress ink shabby shutters.
              Scrapsjop

Geen opmerkingen: