Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.Love, live and scrap…That’s all what it takes!Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en Belgiƫ. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

woensdag 23 mei 2012

Eindelijk de vlaggen!2 opmerkingen:

Danielle zei

Wat onwijs gaaf dat jullie een winkel gaan beginnen!! Het blijft toch altijd het leukste om lekker tussen al die spulletjes te snuffelen ipv online bestellen.
Voor mij is het niet echt in de buurt, maar ik zorg zeker dat ik een keertje langskom! Heel veel succes met de laatste loodjes en ik wens je een fantastische opening!!
Liefs Daan

Scrapsjop zei

Hoi Danielle,
bedankt voor je leuke berichtje! Wij zijn er ook helemaal blij en nu dus druk aan het werk. Hopelijk zien we je een keertje voorbij komen.

Groetjes Bo