Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.Love, live and scrap…That’s all what it takes!Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en Belgiƫ. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

woensdag 30 mei 2012

Nog maar 2 nachtjes slapen....Beste Bloggers,


Op 1 juni 10:00 gaan wij echt officieel open en tijdens deze dag hebben wij feestelijke aanbiedingen, make en takes en natuurlijk 10% korting op het gehele assortiment (uitgezonderd andere aanbiedingen en machines). Vergeet niet dat deze feestelijke aanbiedingen, make en takes en de 10% kortingen tevens gelden op 2 en 3 juni, zodat we kunnen spreken van een feestelijke openingsweekend!


De make en takes worden verzorgd door een paar gezellige dames! Op vrijdag zal Anneke een make en take verzorgen met een tag, paspop en stempelen. Tevens zal Coby een make en take verzorgen die in teken staat van recyclen. Zij leert ons om van restjes papier iets moois te maken. Op zaterdag zullen Herma en Marga een make en take verzorgen. Herma maakt een leuke tag waarin een klein cadeautje of bedankje kan worden gedaan. Marga maakt een leuke kaart met een stans van Tim Holtz. Dan als laaste zal op zondag weer de make en take van Anneke worden gegeven en de make en take van Coby. Sommige klanten hebben de voorbeelden al kunnen bewonderen in de winkel. De make en take is overigens kosteloos.


Overigens ontvangen de eerste tien klanten een bon voor nog eens 10% korting, dus dat is dan 20% op het gehele assortiment (uitgezonderd aanbiedingen en machines)! En niet alleen op vrijdag, maar tevens zaterdag en zondag...Zet de wekker dus maar extra vroeg...


Tot slot vragen wij u om iets mee te brengen, namelijk een kleine canvas lijst die u zelf heeft gemaakt. De lijstjes komen aan de Wall of fame te hangen in onze herenhoek. Wij zullen een onafhankelijk jury vragen een winnaar te kiezen. De winnaar ontvangt een leuke prijs. De winnaar wordt na het openingsweekend bekend gemaakt. Vergeet niet uw naam en adres en/of telefoonnummer op de achterkant van de canvas te vermelden.


Wij hopen u graag te ontvangen tijdens onze openingsweekend 1,2 en 3 juni in Grave!


Markt 9-11
5361 GH Grave           


Scrapsjop

5 opmerkingen:

Christa zei

Hoi ! Ik ben van plan om zondag te komen. Vanaf hoelaat zijn jullie dan open ?? Groetjes , Christa.

Scrapsjop zei

Hai Christa,

we zijn zondag vanaf twaal uur open.

Groetjes,

Bojoura

Annemarie zei

Kan ik ergens op jullie site (of blog) de openingstijden vinden?

Lisetta zei

OOh, leuk eindelijk weer een scrap/stempelwinkel in de buurt. (van Oeffelt)
Ik probeer zondag even te komen kijken. De foto's op je blog zijn veelbelovend!!!

Groetjes Lisetta.

www.lisettas.blogspot.com

Scrapsjop zei

Hallo Annemarie,

we gaan volgende week de webshop onder handen nemen, maar de openingstijden zijn over het algemeen: 's maandags gesloten en dinsdag tot een met zaterdag van 10:00 tot 17:30 en op de koopzondagen van 12:00 tot 17:00.

Gr Bojoura