Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.Love, live and scrap…That’s all what it takes!Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en Belgiƫ. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

zondag 3 juni 2012

Wij zijn vandaag gewoon open...Openingstijden winkelBeste Sjoppers,

we zijn zo stom geweest om geen vermelding te maken van de openingstijden van de winkel...Vandaag zij we geopend van 12:00 tot 17:00 en wordt er door Anneke de make en take verzorgd. Tevens geldt de 10% korting op het gehele assortiment nog tot vandaag (uitgezonderd aanbiedingen).

Maandag gesloten
Dinsdag 10:00- 17:00
Woensdag 10:00- 17:00
Donderdag 10:00- 17:00
Vrijdag 10:00- 21:00
Zaterdag 10:00- 17:00
Koopzondagen de eerste zondag van de maand 12:00- 17:00

Groetjes,

Scrapsjop

2 opmerkingen:

Christa zei

Ik heb jullie prachtige winkel vandaag mogen bewonderen. Ziet er supers uit !! Ik wens jullie heel veel succes. En misschien tot gauw bij 1 van de komende Workshop's .... Creatieve groetjes van Christa.

Sandra zei

...zondag met mams jullie nieuwe winkel bezocht. Wat een ontzettend mooie sfeervolle winkel, veel schitterende materialen en met jullie, ontzettend enthousiaste geweldig leuke mensen, kan dat niet anders dan een hit worden. Ik wens jullie heel veel succes, moois en plezier toe, geniet ervan en zeker tot ziens!

Groet Sandra.