Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.Love, live and scrap…That’s all what it takes!Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en Belgiƫ. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

zaterdag 9 juni 2012

KoopjeshoekBeste bloggers,

We zijn druk bezig geweest van de week...de webshop wordt weer bijgewerkt en hebben we opgeruimd in de winkel...Dus kom naar de winkel om diverse koopjes te scoren en ook online zullen we de sale aanvullen!

Vanwege de grote vraag naar Graphic 45 A ladies diary en Happy haunting kunt in de webshop uw pre-order plaatsen. We verwachten maandag of dinsdag de complete series binnen!

De foto's van de koopjeshoek.....Scrapsjop

Geen opmerkingen: