Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.Love, live and scrap…That’s all what it takes!Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en Belgiƫ. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

dinsdag 19 juni 2012

Make and take zaterdag 23 juni 10:00-17:00
Beste Bloggers,

aankomende zaterdag is er in de winkel in Grave weer een gratis make en take met de perfect pearls van Ranger. We laten u de verschillende technieken met de Perfect pearls ervaren en natuurlijk mag u uw werkje mee naar huis nemen! En hebben we een leuke aanbieding van de perfect pearls, zodat u het thuis noge even dunnetjes kunt overdoen.
Tot Zaterdag!

Scrapsjop

Geen opmerkingen: