Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.Love, live and scrap…That’s all what it takes!Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en Belgiƫ. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

woensdag 6 juni 2012

Workshop 16 juni 10:00-16:00 Canvas lay-out


Beste Bloggers,

op zaterdag 16 juni zal er een workshop plaats vinden van 10:00-16:00 in de winkel in Grave. Tijdens deze lay out zal er gewerkt worden met bloemen en papier (Pixie glenn) van Prima flowers. U kunt zich nu alvast aanmelden via de webshop, email en workshoplijst in de winkel. De kosten voor de workshop zijn €35. Ook voor beginners is dit een leuke en makkelijke workshop om te volgen. De workshop is inclusief luch en materialen. Zelf dient u lijm, tape en een mesje mee te brengen.
Scrapsjop

Geen opmerkingen: