Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.



Love, live and scrap…That’s all what it takes!



Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en België. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

woensdag 20 juni 2012

Elke vrijdag cropavond 18:00-21:00



Beste Bloggers,

wist u dat wij elke vrijdagavond cropavond hebben en dat dit de komende tijd gratis is?! U kunt in de workshopruimte gezellig met andere dames croppen en gebruik maken van diverse machines. Ook kunt u met elkaar ideeën uitwisselen en natuurlijk zijn wij er om advies te geven of kunt altijd met uw vragen terecht.

Afgelopen vrijdag was het al heel gezellig en zijn er een aantal dames gezellig aan de slag gegaan. Hieronder een indruk van de cropavond.



Dus bij deze, bedankt dames voor een gezellige cropavond en wist u dat Heike bij ons op zaterdag 11 augustus een workshop gaat geven? Hou de blog en de webshop in de gaten, want binnenkort kunt u zich inschrijven voor de workshop.

Scrapsjop

2 opmerkingen:

crealinedance zei

Hallo jammer dat iets te ver is voor een avond.Anders had ook gezellig langs gekomen.gr.Nel

Agnes zei

het ziet er gezellig uit
zodra carin en ik tijd hebben dan komen we zeker ook een keer gezellig croppen
gr.agnes