Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.Love, live and scrap…That’s all what it takes!Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en Belgiƫ. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

zondag 10 juni 2012

Workshop album Olde curiosity zondag 1 juli 10:00-17:00Beste Bloggers,

op zondag 1 juli gaat Marga een te gekke workshop verzorgen bij Scrapsjop in Grave. Zij gaat een album maken van de serie Olde Curiosity van Graphic. Het album heeft allemaal leuke verborgen flapjes. De workshop is inclusief materialen en lunch. Wel zal er hard gewerkt moeten worden, want wie het niet af krijgt zal moet "nablijven". Onze intentie is in ieder geval dat u naar huis gaat met een afgemaakt product. De kosten zijn €55 en u kunt zich opgeven via scrapsjop@gmail.com, via de webshop http://www.scrapsjop.nl/ onder het kopje workshops of in de winkel in Grave.

Alvast een sneak preview van wat komen gaat en wij kunnen u zeggen dat het album prachtig is!
Scrapsjop

Geen opmerkingen: