Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.Love, live and scrap…That’s all what it takes!Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en België. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

maandag 4 juni 2012

The wall of fame vervolg


Lieve Bloggers,

we hebben al een aantal prachtige werkjes/ canvas lijstjes ontvangen van de klanten, maar niet iedreen was ervan op de hoogte of had tijd om iets moois te maken. Daarom hebben we besloten de actie te verlengen tot eind deze maand. Bent u van plan ons te bezoeken één deze dagen, dan kunt u uw werkje inleveren bij ons en komt deze te hangen aan de Wall of fame. De jury (onze buren en overburen van De Markt) zal een keuze maken wie de winnaar is. Ook mag u uw werk opsturen naar Scrapsjop, Markt 9-11 5361 GH Grave. Hieronder volgen een aantal voorbeelden.

cissys-scrapblog.blogspot.com

Gemaakt door Marja

Gemaakt door Pauline

crealinedance.blogspot.com

scrapmommie.blogspot.com

Karin en Daniëlle

Gemaakt door Jannie

Frederique

The wall of Fame

Dus let op: u heeft nog tot eind juni de tijd om iets moois te maken en in te leveren. In juli maken we de winnaar bekend.

                                                                     Scrapsjop

Geen opmerkingen: