Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.Love, live and scrap…That’s all what it takes!Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en Belgiƫ. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

maandag 4 juni 2012

Wat een cadeaus...

Lieve Bloggers,

We hebben een geweldige openingsweekend gehad en we zijn ontzettend verwend met veel bloemen en een geweldige typemachine van wel 100 jaar oud!! Het is dezelfde soort typemachine die Tim Holtz als stans heeft uitgebracht. Deze typemachine hebben we gekregen van twee lieve dames uit Lisse die ons altijd komen opzoeken op de beurs.

Dus bij deze willen wij een ieder bedanken voor hun inzet, steun, enthousiasme en bezoek aan Scrapsjop!
Scrapsjop

Geen opmerkingen: