Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.Love, live and scrap…That’s all what it takes!Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en België. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

vrijdag 29 juni 2012

Koopzondag 1 juliBeste Bloggers,

Aankomende zondag 1 juli hebben wij weer een koopzondag en niet zomaar eentje, want we hebben leuke aanbiedingen en….10% korting op het gehele assortiment (aanbiedingen uitgezonderd)

Ook hebben we weer veel nieuwe artikelen binnen gekregen, dus reden genoeg om eens lekker te komen snuffelen in onze winkel. Vergeet ook niet even onze koopjeskelder te bezoeken, want er is een ruime opruiming in de Prima Flowers. Deze zijn allemaal voor de helft! Ook clear stempeltjes voor maar €1….

ScrapsjopGeen opmerkingen: