Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.Love, live and scrap…That’s all what it takes!Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en België. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

vrijdag 4 mei 2012

Eindelijk.....


Beste Bloggers,

eindelijk is het zover...na lang beraad en een overvol huis hebben we eindelijk de knoop doorgehakt! Alles is geregeld en vanaf morgen gaan we klussen! Scrapsjop gaat haar deuren openen aan de Markt 9-11 in Grave! Eerst moeten we nog even flink aan de slag....we moeten sausen, schoonmaken, inrichten en noem het maar op! Maar van 1 juni tot en met 3 juni zullen wij een openingsweekend hebben en op 1 juni 2012 is de officiële opening van de winkel. Wilt u dit niet missen, meld u dan nu aan voor de nieuwsbrief, want dan houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen. Natuurlijk zullen wij ons best doen om leuke aanbiedingen te hebben gedurende dit openingsweekend! Dus mis dit niet en hou 1 juni vrij! Onder het genot van een hapje en een drankje willen wij dit heugelijke moment met u delen op vrijdag 1 juni 2012. Hopelijk zien wij u dan....

Is het geen plaatje?!


Markt 9-11
5361 GH Grave

Scrapsjop

4 opmerkingen:

Christa zei

Hoi ! Gefeliciteerd met jullie pand ! Ziet er gaaf uit. In Zeist heb ik kennis gemaakt met jullie en zo'n lief klein strandhuisje / WC-huisje gekocht. Moet het nog steeds pimpen trouwens.... Ik hoop er bij te kunnen zijn 1 juni. Succes !! Christa.

Scrapsjop zei

Hallo Christa,

ja ik herinner het me nog! Hartstikke leuk als je langs komt natuurlijk en misschien kun je dan ons je gepimte huisje laten zien ;-)

Gr Bojoura

crealinedance zei

Hoi hoi Succes,het is zeker een mooie pandje.Groetjes Nel

Geralda zei

Gefeliciteerd!!
Ziet er leuk uit, ben jaloers op die mooie ingang.
Veel klusplezier toegewenst, en liefs van hier :-)