Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.Love, live and scrap…That’s all what it takes!Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en België. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

woensdag 24 oktober 2012

Kreadoe 2012
Beste Bloggers,

het is bijna zover. Volgende week woensdag 31 oktober zal Kreadoe 2012 weer van start gaan. Wij zijn dan ook druk bezig met de voorbereidingen. Tijdens de Kreadoe kunt u ons vinden in hal 7 met standnummer A017. Het is mogelijk de email te plaatsen en dan deze bestelling op te halen bij onze stand. Mail uw bestelling naar: scrapsjop@gmail.com

Tijdens de Kreadoe zal onze winkel niet geopend zijn. Wij zijn gesloten van 30 oktober tot en met 4 november. Op dinsdag 6 november bent u weer van harte welkom bij ons in de winkel.

Scrapsjop

2 opmerkingen:

Ria zei

Dan komen we zeker weer een kijkje nemen bij jullie stand, en er zal zeker wel iets in het mandje vallen bij jullie. Heel veel succes op de beurs en tot donderdag !!!

groetjes Ria S. uit Ooij

Cis-sy zei

Uiteraard kom ik ook even buurten!!! en wat Ria al zei, waarschijnlijk zal mn mandje inééns weer vol zitten.... ;)

Ik heb net mn plattegrond ingevuld en ga die zo afdrukken! heb er helemaal zin in!!

Tot Woensdag!!