Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.Love, live and scrap…That’s all what it takes!Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en Belgiƫ. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

woensdag 10 oktober 2012

Te lang geleden.....
Beste Bloggers,

ik schaam me eigenlijk voor mijn lange afwezigheid, maar stil gezeten hebben we niet...We hebben veel beurzen achter de rug en zijn we druk geweest in de winkel, maar zijn we ook gaan brainstormen over een aantal leuke workshops....althans, onze designer Heike is druk in de weer geweest!

Maar allereerst zal ik de winnaar van de Giveaway bekend maken. Het systeem werkt niet echt mee, dus hebben we besloten om zelf een random pick te doen. Dus, de winnaar is.....Agnes Henkelman!! Gefeliciteerd Agnes! Inmiddels heb je een email ontvangen.

Verder is de winkel alweer een beetje veranderd met nieuwe kasten, maar is er ook weer veel nieuws binnen. Helaas kunt u dit nog niet terug vinden in de webshop. We hopen de webshop dan ook weer snel bij te werken...

Op 27 oktober zal Heike bij ons in de winkel de workshop Songbird verzorgen. Het is een boekje die je op een aparte manier uitvouwt. De bedoeling tijdens deze workshop is de basis af te krijgen en is de workshop inclusief papier en materialen (bepaalde embellishments uitgezonderd). U kunt de workshop reserveren in de webshop onder workshops. Hieronder ziet u voorbeelden van de workshop.

Helaas, krijg ik de foto niet gedraaid.....

Dit is het resultaat wanneer u het boekje uitvouwt....
Scrapsjop

2 opmerkingen:

Agnes zei

Super!!!! dat ik dit mooie pakket heb gewonnen.
Binnenkort komen carin en ik de nieuwe indeling van de winkel bekijken
Gr.Agnes

Emma zei

Dikke proficiat Agnes met je mooie pakketje
Groetjes, Emma