Welkom op de blog van Scrapsjop. Op deze pagina zult u alle nieuwtjes vinden over Scrapsjop. Tevens willen we lay outs gaan publiceren en allerlei andere scrap weetjes en nieuwtjes met u delen. U kunt ook reageren op onze blogs of zomaar een berichtje achterlaten.Love, live and scrap…That’s all what it takes!Scrapsjop

Mijn foto
Grave, Gelderland, Netherlands
Scrapsjop bestaat alweer een paar jaartjes en sinds juni 2012 is Scrapsjop gevestigd in het historische centrum van Grave. In de winkel vindt u een ruime keuze aan producten. Van scrapbookpapier tot aan stempels. Daarnaast neemt Scrapsjop deel aan vele beurzen door Nederland en Belgiƫ. In onze webshop kunt u terecht voor bestellingen en informatie over workshops.

Totaal aantal pageviews

Zoeken in deze blog

scrapsjop. Mogelijk gemaakt door Blogger.

zaterdag 27 oktober 2012

O denneboom...wat zijn uw tagjes wonderschoon!
Beste Bloggers,

Tijdens de Kreadoe komen we al helemaal in de kerst stemming. Vandaar dat we ook een leuke actie organiseren. In de winkel zouden wij voor de Wall of Fame per seizoen een wedstrijd houden. Hierbij is het de bedoeling dat u per seizoen een project in stuurt en vervolgens zou er dan een winnaar worden gekozen.

Nu hebben we besloten om het even iets anders te doen. Wij vragen u een tagje in de kerstsfeer te maken, zodat wij deze aan onze steigerhouten kerstboom kunnen hangen. Natuurlijk krijgt u er iets voor terug....bij inlevering van het zelf gemaakte tagje ontvangt €2,50 korting bij besteding vanaf €25,00 in onze stand (hal 7 A017). De kerstboom staat tevens in onze stand en zal het tagje tijdens de Kreadoe te bewonderen zijn. Hieronder ziet u een voorbeeld van de kerstboom.
Denk er zelf even de tagjes bij....

Ook zullen we tijdens de Kreadoe een make en take verzorgen. Wat voor een make en take we in gedachten hebben houden we nog even geheim! Dus bezoek onze stand tijdens de Kreadoe!

Tot volgende week op de Kreadoe! Wij hebben er zin in en wij hopen u ook....

Scrapsjop

2 opmerkingen:

Emma zei

Dit ziet er wel erg leuk uit :)
Grjs van Emma

Agnes zei

die boompjes zijn wel erg leuk
gr.agnes